eenvoudig
10 min.
tussendoortje, nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Frisse fruitijsjes

Frisse fruitijsjes

ingrediënten


10 min
12 frambozen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels yoghurt

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

2 mango's

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 ijsvormpjes

4 ijsstokjes

  • 1 Pureer het vruchtvlees van de mango’s met het limoensap, de yoghurt en honing tot een gladde moes. Pureer de frambozen. Verdeel een laagje mangoyoghurt over de ijsvormpjes en giet de frambozenpuree erop. Vul aan met de rest van de mangoyoghurt, steek de stokjes erin en laat de ijsjes in de diepvries in minimaal 4 uur bevriezen.
  • 2 Houd de ijsjesvorm kort onder een straal lauwwarm water om de ijsjes makkelijker eruit te krijgen. Serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 125 kcal
vet 1 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 26 gram
eiwit 2 gram