eenvoudig
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, bijgerecht
recepten Fruit op stokjes

Fruit op stokjes

ingrediënten


25 min
ongezouten noten
kokosrasp

dit product is niet beschikbaar

hagelslag

dit product is niet beschikbaar

125 gram witte chocolade

dit product is niet beschikbaar

125 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar

abrikoos

dit product is niet beschikbaar

perzik

dit product is niet beschikbaar

peer

dit product is niet beschikbaar

appel

dit product is niet beschikbaar

braam

dit product is niet beschikbaar

aardbei

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

8 spiesen

  • 1 Rijg verschillende soorten fruit als aardbeien, bramen, stukjes appel of peer, stukjes perzik of abrikoos aan spiesjes.
  • 2 Bestrijk het fruit licht met honing. Leg de fruitstokjes naast elkaar op een schaal of bakplaatje en zet ze circa 15 minuten in de diepvries.
  • 3 Smelt 125 gram pure chocolade au bainmarie of circa 2 minuten op 400 Watt in de magnetron.
  • 4 Doe hetzelfde met 125 gram witte chocolade. Giet de gesmolten chocolade over de fruitstokjes en bestrooi meteen met hagelslag, geraspte kokos of gehakte ongezouten noten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram