4 personen
gemiddeld
25 min.
bijgerecht
home recepten Fruitige knolselderijsalade met blauwe kaas

Fruitige knolselderijsalade met blauwe kaas

ingrediënten


25 min
4 personen
50 gram pecannoten
100 gram pitloze witte druiven

dit product is niet beschikbaar

1 peer

dit product is niet beschikbaar

1 bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

knolselderij

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

100 gram zure room

dit product is niet beschikbaar

100 gram blauwe kazen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenmachine

  • 1 Roer de zure room door de blauwe kaas. Breng op smaak met peper. Meng het citroensap met 4 eetlepels water. Snijd de knolselderij in dikke plakken en rasp ze in reepjes met een handrasp of een keukenmachine met raspfunctie. Schep het citroenwater erdoor om verkleuring tegen te gaan en maal wat zout en peper erover.
  • 2 Schep de knolselderij in een grote kom om met de fijngehakte peterselie en de kaascrème. Schep de peer, druiven en pecannoten erdoor en serveer direct.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté