4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht, bijgerecht
home recepten Fruitsalade met munt en pistache

Fruitsalade met munt en pistache

ingrediënten


20 min
4 personen
25 gram pistachenoten

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel notenolie
1 theelepel honing

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel frambozenazijn
1 theelepel wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

1 bos verse munt
100 gram frambozen

dit product is niet beschikbaar

200 gram honingmeloenen
200 gram galiameloenen
2 handperen

dit product is niet beschikbaar

2 zoetzure appels

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd het fruit in partjes of stukjes van gelijke grootte en leg ze in een schaal. Maal er een beetje peper overheen.
  • 2 Klop de azijn, honing en notenolie door elkaar en meng dit met het fruit.
  • 3 Schep als laatste de frambozen en muntblaadjes voorzichtig door het fruit en bestrooi met de pistachenootjes.
  • 4 Lekker met een schepje ricotta of Hüttenkäse en zelfgemaakte frambozenlimonade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 145 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 19 gram
eiwit 2 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté