gemiddeld
20 min.
tussendoortje, nagerecht, nagerecht/gebak
recepten Fudge met grof zeezout

Fudge met grof zeezout

ingredi├źnten


20 min
1 theelepel grof zeezout

dit product is niet beschikbaar

40 gram boter

dit product is niet beschikbaar

400 gram gecondenseerde melk
150 gram hazelnootpasta
250 gram pure chocolade

benodigdheden

rechthoekige bakvorm

bakpapier

  • 1 Smelt de chocolade au bain-marie.
  • 2 Voeg de hazelnootpasta, gecondenseerde melk en boter toe en roer tot een glad mengsel.
  • 3 Giet het chocolademengsel in het bakblik bekleed met bakpapier, bestrooi met zeezout en zet minimaal 4 uur in de koelkast.
  • 4 Neem de fudge uit het bakblik en snijd er circa 20 blokjes van.

bereidingstip

Je kunt de kleverige fudge beter snijden als je het mes eerst even onder de warme kraan houdt.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 190 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 21 gram
eiwit 3 gram
recalls Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier