4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Fusilli finocchio & funghi

Fusilli finocchio & funghi

ingrediënten


20 min
4 personen
100 milliliter room

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter droge witte wijn

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels zout

dit product is niet beschikbaar

theelepel peper

dit product is niet beschikbaar

200 gram beenhammen

dit product is niet beschikbaar

25 gram paddenstoelen

dit product is niet beschikbaar

25 gram gedroogd eekhoorntjesbrood
1 venkelknol
2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

350 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Leg alle droge ingrediënten in een grote pan.
  • 2 Meet de wijn en room samen met 800 ml water af in een maatbeker en giet dit over de droge ingrediënten.
  • 3 Breng het geheel aan de kook terwijl je rustig roert. Kook de pasta in de saus in circa 10 minuten beetgaar.

bereidingstip

Funghi porcini is gedroogd eekhoorntjesbrood. Kun je dit ingrediënt niet vinden, maar wil je toch graag een sterke pad- denstoelensmaak aan je pasta geven? Vervang dan een deel van het water in dit recept door paddenstoelenbouillon en voeg geen extra zout toe.

wijnadvies

Gebruik om te koken Villa Mondi Soave en drink deze ook bij de pasta.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 510 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 69 gram
eiwit 21 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté