4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
recepten Fusilli met courgette, tomaat en rozijnen

Fusilli met courgette, tomaat en rozijnen

ingrediënten


20 min
4 personen
3 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

8 zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels rozijnen

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels pompoenpitten
2 courgettes

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en bak hierin de ui en courgette circa 6 minuten op een hoge stand. Voeg de pompoenpitten toe en bak tot de pitten poffen.
  • 2 Zet de warmtebron lager en voeg de rozijnen, zongedroogde tomaten, 2 eetlepels van de tomatenolie en de azijn toe. Bak al roerend 2 minuten.
  • 3 Giet de pasta af en roer goed door de saus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 735 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 105 gram
eiwit 26 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté