4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Fusilli met paprika en worst

Fusilli met paprika en worst

ingrediënten


30 min
4 personen
handje Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel chilipepervlokken

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels suiker

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

1 blik gepelde tomaat

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

4 saucijzen

dit product is niet beschikbaar

4 braadworsten

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel venkelpoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel venkelzaad

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

300 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de fusilli beetgaar.
  • 2 Verhit intussen de olijfolie op middelhoge stand.
  • 3 Voeg het venkelzaad en de plakjes worst toe en bak deze in circa 7 minuten goudbruin.
  • 4 Schep de worst uit de pan en voeg de knoflook, gepelde tomaten, alle paprika, oregano, suiker en chilipeper naar smaak toe aan het bakvet.
  • 5 Laat deze tomatensaus circa 10 minuten pruttelen en breng op smaak met zout.
  • 6 Voeg de worst weer toe aan de saus en warm kort door.
  • 7 Giet de fusilli af en serveer met de tomatensaus.
  • 8 Bestrooi met de Parmezaanse kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 610 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 62 gram
eiwit 30 gram