4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Fusilli met salami en mozzarella

Fusilli met salami en mozzarella

ingrediënten


15 min
4 personen
1 bol mozzarella

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

eetlepel verse rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

250 gram salami

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

350 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de fusilli met zout beetgaar. Verhit de eetlepels olijfolie en fruit hierin de ui lichtbruin.
  • 2 Voeg de salami verse rozemarijn toe en bak deze circa 3 minuten mee.
  • 3 Giet de pasta af en vang een beetje kookvocht op. Schep de pasta door het salamimengsel en voeg een scheutje kookvocht toe.
  • 4 Verwarm en voeg zonder te koken de kookroom en mozzarella toe. Serveer als de mozzarella licht gesmolten is.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 745 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 69 gram
eiwit 28 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté