1 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Fusilli met venkel-gehaktballetjes

Fusilli met venkel-gehaktballetjes

ingrediënten


25 min
1 personen
15 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

2 takjes basilicum

dit product is niet beschikbaar

200 gram gepelde tomaten

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 kleine rode ui

dit product is niet beschikbaar

theelepel venkelpoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel venkelzaad

dit product is niet beschikbaar

1 runderbraadworst

dit product is niet beschikbaar

75 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de fusilli beetgaar. Snijd de worst open, haal het worstvlees eruit en meng het venkelpoeder en de helft van de rode ui erdoor. Draai er 4-5 gehaktballetjes van.
  • 2 Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de balletjes rondom goudbruin. Schep uit de pan en houd apart. Voeg de knoflook en de rest van de ui toe en fruit circa 2 minuten.
  • 3 Voeg de paprika en gepelde tomaten toe en laat circa 10 minuten pruttelen. Voeg de laatste 5 minuten de gehaktballetjes toe en laat nog even garen in de tomatensaus. Serveer de saus met de pasta. Bestrooi met de basilicumblaadjes en Parmezaanse kaas.

bereidingstip

Gebruik zoete puntpaprika en voeg extra nog een beetje rode pesto toe aan de saus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 745 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 74 gram
eiwit 38 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté