8 personen
gemiddeld
30 min.
voorgerecht, bijgerecht
recepten Gado-gado

Gado-gado

ingrediënten


30 min
8 personen
1 zakje kroepoek

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sambal

dit product is niet beschikbaar

1 bakje pindasaus

dit product is niet beschikbaar

1 potje pindasaus

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

250 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar

1 stronk broccoli

dit product is niet beschikbaar

bloemkool

dit product is niet beschikbaar

150 gram wortels

dit product is niet beschikbaar

8 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Pel de eieren en snijd ze in de lengte doormidden. Snijd de wortels in de lengte doormidden.
  • 2 Kook de bloemkool, broccoli, sperziebonen en worteltjes beetgaar. Spoel ze met koud water af. Laat de groenten uitlekken en afkoelen.
  • 3 Fruit het sjalotje in de olie zacht en glazig. Voeg de knoflook toe.
  • 4 Maak de pindasaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Roer het sjalotje, de knoflook en de sambal door de pindasaus. Verdun de saus met extra water. De pindasaus moet de consistentie van karnemelk hebben.
  • 5 Leg de verschillende groenten met de komkommerplakjes en de halve eieren op een grote schaal. Serveer de pindasaus, die zowel warm als koud kan worden gegeten, en de kroepoek er apart bij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 323 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 25 gram
eiwit 14 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté