- 1 Meng alle ingrediënten voor de pindadressing. Voeg lepel voor lepel kokend water toe tot een vloeibare dikke saus ontstaat. Kook de eieren hard.
- 2 Kook de sperziebonen 8-10 minuten. Voeg na 3 minuten kooktijd de wortel en na nog eens 2 minuten de kool toe. Giet de groenten af. Giet in een vergiet of zeef kokend water over de taugé en laat uitlekken.
- 3 Pel de gekookte eieren. Verdeel de gemengde groenten met de taugé en de eieren over een schaal. Giet de pindadressing erover en bestrooi met de cassave chips.
bereidingstip
• Blancheer de groenten kort in kokend water in plaats van ze helemaal gaar te koken. Zo blijven ze knapperig en behouden ze hun kleur en vitamines.. <h4>Gado gado ingrediënten</h4> Gado gado bestaat uit verschillende groenten, zoals sperziebonen, kool, wortels, en gekookte eieren. De pindasaus is de basis van het gerecht. . <h4>Bereidingswijze en presentatie</h4> Gado gado is snel en eenvoudig te maken: kook de groenten en meng ze met de pindasaus. Serveer het met een beetje kroepoek voor een extra crunch. Een lekker fris gerecht dat je gemakkelijk kunt aanpassen naar je eigen smaak. Traditioneel wordt gado gado mooi opgemaakt als een kleurrijke schaal vol groenten met de pindasaus ernaast of eroverheen. . <h4>Gado gado: typisch Indonesisch </h4> Gado gado is een klassiek Indonesisch gerecht dat vaak wordt gegeten als maaltijdsalade. Het laat mooi zien hoe belangrijk balans is in de Indonesische keuken – een mix van smaken en texturen die perfect samenkomen in een gerecht.