vershoudfolie
taartvorm met losse bodem
bakplaat met bakpapier
bakpapier
blindbakvulling
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
vershoudfolie
taartvorm met losse bodem
bakplaat met bakpapier
bakpapier
blindbakvulling
bereiden
bereidingstip
Maak een karamelsaus: verwarm 250 gram suiker met 60 ml water zonder te roeren tot de suiker licht kleurt. Giet langzaam 200 ml slagroom erbij. Wees voorzichtig, het hete mengsel gaat borrelen. Roer langzaam. Meng van de warmtebron af 80 gram boter en een snuf zeezout erdoor. Laat een beetje afkoelen en garneer de taart met strepen karamelsaus of maak van tevoren en verwarm de karamel eventueel licht voor gebruik. De karamel is afgedekt een week houdbaar in de koelkast. . Garneer de taart met frambozen en bestuif met poedersuiker.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 780 kcal |
vet | 48 gram |
verzadigd vet | 31 gram |
koolhydraten | 76 gram |
eiwit | 6 gram |
WEB01-SPAR-PU