4 personen
eenvoudig
20 min.
voorgerecht
home recepten Garnalen met rode pesto

Garnalen met rode pesto

ingrediënten


20 min
4 personen
1 theelepel gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

1 vleestomaat

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels tomatenblokjes
3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook
2 eetlepels rodewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

1 handje basilicum

dit product is niet beschikbaar

50 gram veldsla

dit product is niet beschikbaar

24 cocktailgarnalen
24 diepvrieswokgarnalen

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook
1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel limoensap

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepels rode pesto
1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

gourmetstel

  • 1 Meng de olijfolie met de pesto, limoensap en knoflook en marineer hierin de garnalen circa 15 minuten. Meng de veldsla met de basilicum.
  • 2 Meng alle ingrediënten voor de tomatenvinaigrette en meng deze door de sla.
  • 3 Rooster de garnalen in de gourmetpannetjes en serveer met de salade. Lekker met stokbrood of ciabatta.

bereidingstip

Vervang in dit recept de garnalen ook eens door repen kabeljauw- of zalmfilet.. Neem groene in plaats van rode pesto.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 150 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 6 gram