staafmixer
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
staafmixer
bereiden
bereidingstip
Serveer geroosterde plakjes stokbrood met rouille bij deze soep: pureer 1 teentje knoflook met een mespunt saffraan, 1 geroosterde paprika (pot), 1 eidooier, 2 theelepels citroensap en ½ theelepel cayennepeper. Voeg in een dunne straal 250 ml olijfolie toe terwijl de keukenmachine draait.
wijnadvies
Een J. Meyer Riesling vormt een geweldige combinatie met dit recept.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 675 kcal |
vet | 42 gram |
verzadigd vet | 21 gram |
koolhydraten | 19 gram |
eiwit | 41 gram |
WEB01-SPAR-PU