4 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
recepten Garnalencocktail met sinaasappel

Garnalencocktail met sinaasappel

ingredi├źnten


20 min
4 personen
basilicum

dit product is niet beschikbaar

2 sinaasappels

dit product is niet beschikbaar

2 bloedsinaasappels
1 theelepel olijfolie extra vergine

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels mascarpone

dit product is niet beschikbaar

400 gram cocktailgarnalen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Spoel de cocktailgarnalen onder koud water af en laat goed uitlekken. Roer de mascarpone los met de ketchup, citroenrasp, -sap en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Verdeel de saus over 4 glaasjes, schep de garnalen erop en zet afgedekt in de koelkast. Snijd de partjes sinaasappel tussen de vliesjes uit. Verdeel het vruchtvlees over de glaasjes en garneer met basilicum.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst