bakplaat met bakpapier
staafmixer met hakmolen
keukenpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
bakplaat met bakpapier
staafmixer met hakmolen
keukenpapier
bereiden
bereidingstip
Kruidenolie maken als een pro doe je zo: blancheer de peterselie 15 seconden in kokend gezouten water. Laat afkoelen in water met ijsblokjes. Dep droog, mix de olie zoals in het recept en zeef met een kaasdoek. Zo krijg je felgroene peterselie-olie.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 530 kcal |
vet | 40 gram |
verzadigd vet | 13 gram |
koolhydraten | 20 gram |
eiwit | 19 gram |
WEB01-SPAR-PU