1 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
recepten Gebakken gnocchi met pesto en broccoli

Gebakken gnocchi met pesto en broccoli

ingrediënten


15 min
1 personen
1 theelepel pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

50 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

75 gram crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel groene pesto

dit product is niet beschikbaar

200 gram gnocchi

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

100 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de broccoli in circa 5 minuten beetgaar.
  • 2 Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de gnocchi in circa 5 minuten rondom goudbruin. Voeg de pesto en crème fraîche toe en roer goed door.
  • 3 Voeg de broccoli en tomaatjes toe, warm mee en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de pijnboompitten.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 400 kcal
vet 3 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 7 gram
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes