4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Gebakken harissa-zalm met broccoli en bulgur

Gebakken harissa-zalm met broccoli en bulgur

ingrediënten


20 min
4 personen
2 bosjes koriander

dit product is niet beschikbaar

300 gram mais

dit product is niet beschikbaar

4 tomaten

dit product is niet beschikbaar

200 gram bulgur
250 milliliter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar

600 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels harissa
4 zalmfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Wrijf de zalm in met de (milde) harissa. Giet de olijfolie over de broccoli en verdeel samen met de zalm over de bakplaat. Rooster in de oven in 10-15 minuten gaar.
  • 2 Giet intussen de kokendhete bouillon over de bulgur en laat afgedekt staan. Schep dan de tomaten, mais en koriander erdoor. Serveer de bulgur met de zalm en broccoli.

bereidingstip

Vervang de harissa in dit recept door een sambal naar keuze.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 690 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 61 gram
eiwit 44 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté