4 personen
bijgerecht
recepten Gebakken worstjes met druiven

Gebakken worstjes met druiven

ingrediënten


4 personen
3 eetlepels balsamicoazijn
100 gram druiven
8 hele chipolataworstjes of saucijsjes
1 knol venkel (in dunne ringen)
4 eetlepels olijfolie

  • 1 Verhit de olijfolie en bak hierin de venkel circa 10 minuten op middelhoge stand.
  • 2 Voeg de worstjes toe en bak 10 minuten verder op een lage stand.
  • 3 Voeg de druiven toe en bak circa 8 minuten mee, tot de druiven licht van kleur zijn.
  • 4 Giet de balsamicoazijn erbij en verwarm 1 minuut mee.

bereidingstip

Lekker met Estola Reserva, een houtgerijpte tempranillo uit het midden van Spanje.

Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip