gemiddeld
20 min.
tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht
home recepten Gedroogde appelringen met kaneelsuiker

Gedroogde appelringen met kaneelsuiker

ingrediënten


20 min
3 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels rietsuiker

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

3 appels

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 100°C. Boor met een appelboor het klokhuis uit de appels en snijd ze in dunne plakken. Leg de plakken appel in een ruime kom, besprenkel met het citroensap en laat even staan.
  • 2 Meng kaneelpoeder naar smaak met de suiker. Dep de appelringen droog en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Strooi de kaneelsuiker erover en droog de appelringen in 5-6 uur in de oven. Keer halverwege. Laat afkoelen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram