4 personen
gemiddeld
10 min.
hoofdgerecht
recepten Gegratineerde enchilada's met chili-kip, avocado en zure room-salsa

Gegratineerde enchilada's met chili-kip, avocado en zure room-salsa

ingrediënten


10 min
4 personen
4 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

100 gram Melkan oude 48+ kaas geraspt

dit product is niet beschikbaar

8 tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

2 avocado's

dit product is niet beschikbaar

1 blik mais

dit product is niet beschikbaar

1 bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

125 gram Melkan zure room
1 theelepel bruine suiker

dit product is niet beschikbaar

2 tomaten

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)

dit product is niet beschikbaar

1 mespunt komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

1 snufje chilipoeder

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

500 gram kipdijfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verhit een koekenpan en roerbak hierin de gemarineerde kip op middelhoge stand in circa 8 minuten goudbruin en gaar. Schep de kip in een kom om met de mais en avocado en verdeel over de wraps. Rol ze strak op en leg naast elkaar in de ovenschaal.
  • 2 Bestrooi de wraps met de geraspte kaas en bestuif met wat extra komijn- en paprikapoeder. Gratineer hoog in de oven in circa 15 minuten goudbruin.
  • 3 Serveer de enchilada’s met de zure room-salsa en bestrooi met de bosui.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks