4 personen
eenvoudig
10 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Gegratineerde gevulde champignons

Gegratineerde gevulde champignons

ingrediënten


10 min
4 personen
4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 punt brie

dit product is niet beschikbaar

8 gedroogde tomaten op olie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels tomatentapenade

dit product is niet beschikbaar

200 gram champignons

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Draai de stelen uit de hoedjes van de champignons en hak de steeltjes fijn. Meng de gehakte steeltjes met de tomatentapenade of fijngehakte zongedroogde tomaten op olie.
  • 2 Vul de champignonhoedjes met dit mengsel en leg een stukje brie erop.
  • 3 Verhit een beetje olijfolie in de gourmetpannetjes en bak de gevulde champignons 4-5 minuten.
  • 4 Dek af met een omgekeerd pannetje en bak zo nog 2 minuten. Of gratineer de pannetjes met champignons onafgedekt 2 minuten onder de grill van het gourmetstel.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté