4 personen
gemiddeld
55 min.
hoofdgerecht
home recepten Gegratineerde gnocchi met gorgonzola en parmezaan

Gegratineerde gnocchi met gorgonzola en parmezaan

ingrediënten


55 min
4 personen
1 zak rucola

dit product is niet beschikbaar

50 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

100 gram gorgonzola

dit product is niet beschikbaar

50 gram mascarpone

dit product is niet beschikbaar

50 gram crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

1 pak gnocchi

dit product is niet beschikbaar

1 keer basisrecept gnocchi

benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de ovengrill. Kook de gnocchi zoals in het basisrecept. Schep uit de pan als ze boven komen drijven en leg ze in de ovenschaal.
  • 2 Meng in een kom de crème fraîche, gorgonzola en Parmezaanse kaas en verdeel dit mengsel over de gnocchi.
  • 3 Bestrooi met wat peper en schuif onder de grill. Gratineer de kaas op de gnocchi in een paar minuten goudbruin.
  • 4 Laat de ovendeur op een kier en controleer regelmatig. Neem uit de oven en bestrooi met de walnoten.
  • 5 Verdeel de gnocchi over 4 borden. Serveer direct met de rucola erbij.

bereidingstip

Zoek het basisrecept gnocchi elders op www.boodschappen.nl. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.

wijnadvies

Ordine di San Giuseppe Barbera d’Asti.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 635 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 67 gram
eiwit 24 gram