4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Gegratineerde gnocchi met kip en champignons

Gegratineerde gnocchi met kip en champignons

ingrediënten


20 min
4 personen
200 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

1 bouillonblokje

dit product is niet beschikbaar

700 gram gezeefde tomaten

dit product is niet beschikbaar

400 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde tijm

dit product is niet beschikbaar

400 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar

300 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

125 gram gerookte spekreepjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

500 gram gnocchi

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de ovengrill voor.
  • 2 Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de spekjes knapperig. Voeg de kip, champignons en tijm toe en bak nog circa 5 minuten op middelhoge stand. Laat de spinazie handje voor handje slinken in de pan.
  • 3 Voeg de tomatensaus toe en verkruimel het bouillonblokje erboven. Warm circa 2 minuten door. Roer de gnocchi door de saus en schep in een ovenschaal.
  • 4 Verdeel de mozzarella erover en zet de schaal 5-10 minuten onder de hete grill, tot de mozzarella is gesmolten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 600 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 53 gram
eiwit 44 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté