4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Gegratineerde tilapia met pikante saus

Gegratineerde tilapia met pikante saus

ingrediënten


20 min
4 personen
50 gram cheddarkaas

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 bosje platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

100 gram mayonaise
4 tilapiafilets

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels limoensap

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels boter

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de ovengrill op 220°C. Smelt de boter en roer er 2 eetlepels limoensap door.
  • 2 Bestrooi de tilapiafilets rondom met zout en versgemalen peper. Leg ze op de bakplaat en giet de botersaus erover. Laat de vis in het midden van de oven 5 minuten bakken.
  • 3 Roer de mayonaise los met de rest van het limoensap, knoflook, peterselie, peper en cheddar.
  • 4 Neem de bakplaat uit de oven en lepel de saus over de filets. Gratineer ze nog een paar minuten vlak onder de grill lichtbruin.
  • 5 Lekker met rijst en sperziebonen of maïs.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 440 kcal
vet 38 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 22 gram