4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Gegratineerde tilapia met pittige saus

Gegratineerde tilapia met pittige saus

ingrediënten


20 min
4 personen
50 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

50 gram cheddarkaas

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 bosje platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

100 gram mayonaise
4 tilapiafilets

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels limoensap

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels boter

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de ovengrill op 220°C. Smelt de boter en roer 2 eetlepels limoensap erdoor.
  • 2 Dep de tilapiafilets goed droog en bestrooi rondom met zout en peper. Leg de vis op de bakplaat en giet de botersaus erover.
  • 3 Bak circa 5 minuten in het midden van de oven.
  • 4 Roer de mayonaise los met de rest van het limoensap, de knoflook, de peterselie, de rode peper en de kaas.
  • 5 Neem de bakplaat uit de oven en lepel de saus over de filets. Gratineer de vis nog een paar minuten net onder de grill lichtbruin. Lekker met rijst, sperziebonen en mais.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 440 kcal
vet 38 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 22 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté