4 personen
eenvoudig
10 min.
bijgerecht
home recepten Gegratineerde visfilets met parmezaan

Gegratineerde visfilets met parmezaan

ingrediënten


10 min
4 personen
100 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

100 gram bechamelsaus
1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels droge witte wijn

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel scherpe mosterd

dit product is niet beschikbaar

600 gram witvisfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenmachine

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op °C. Spoel de vis onder koud water af en dep droog met keukenpapier. Meng de mosterd met de wijn en Italiaanse kruiden. Smeer de visfilets ermee in, leg ze in de ovenschaal en verdeel de bechamelsaus erover.
  • 2 Bestrooi met de kaas en bak hoog in de oven in circa 20 minuten goudbruin. Lekker met (oven) gebakken aardappels of tagliatelle en een tomatensalade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 245 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 37 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté