4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
recepten Gegratineerde wraps met avocadodip

Gegratineerde wraps met avocadodip

ingrediënten


30 min
4 personen
2 eetlepels roomkaas met bieslook
1 avocado
175 gram belegen kaas
4 tortillawraps
300 gram mais
400 gram kidneybonen
400 gram tomatenblokjes
1 theelepel gerookt paprikapoeder
400 gram rundergehakt
2 teentjes knoflook
2 uien
1 eetlepel vloeibaar bakproduct
1 eetlepel olie

benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Bak het paprikapoeder kort mee.
  • 2 Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen en mais toe en warm even door. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Verwarm de ovengrill. Verwarm de wraps eventueel volgens de aanwijzingen op de verpakking zodat ze iets soepeler worden.
  • 4 Verdeel de gehaktvulling over de wraps en rol ze op. Leg de wraps in de ovenschaal en bestrooi met de kaas.
  • 5 Gratineer in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
  • 6 Maak intussen de avocadodip. Halveer de avocado en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Prak het vruchtvlees met de roomkaas tot een smeuïge dip. Serveer de wraps met de avocadodip.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 905 kcal
vet 51 gram
verzadigd vet 20 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 45 gram
recalls Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, Mix voor Nasi & Bami Goreng en Mix voor Saté, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier