4 personen
gemiddeld
35 min.
lunch
home recepten Gegrilde groentensalade met mozzarella

Gegrilde groentensalade met mozzarella

ingrediënten


35 min
4 personen
1 potje groene pesto

dit product is niet beschikbaar

150 gram mozzarella mini

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

100 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Verdeel de courgette, paprika en tomaatjes over een bakplaat. Besprenkel met de olijfolie en bestrooi met zout en peper.
  • 3 Rooster de groenten in de oven in ongeveer 25 minuten gaar en goudbruin. Schep halverwege even om.
  • 4 Laat afkoelen en besprenkel met de balsamicoazijn. Schep de gegrilde groenten in een broodtrommel.
  • 5 Doe de bolletjes mozzarella met een cocktailprikker in een apart pakje.
  • 6 Schep wat van de pesto in een afgesloten bakje om tijdens de lunch de mozzarellabolletjes in te dippen.

bereidingstip

Deze lunch kun je de avond ervoor al maken.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 320 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 10 gram
eiwit 12 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté