4 personen
gemiddeld
30 min.
bijgerecht
recepten Gegrilde kabeljauw met rabarbersalsa

Gegrilde kabeljauw met rabarbersalsa

ingredi├źnten


30 min
4 personen
1 handje koriander

dit product is niet beschikbaar

4 kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter appelazijn
60 gram rietsuiker
500 gram rabarber
rode peper

dit product is niet beschikbaar

theelepel komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

theelepel korianderpoeder (ketoembar)

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak hierin de ui, gember en knoflook circa 2 minuten. Voeg vervolgens de koriander- en komijnpoeder en de rode peper toe en bak 1 minuut mee.
  • 2 Voeg de rabarber, suiker en azijn toe en laat circa 15 minuten pruttelen tot de rabarber zacht is. Breng op smaak met zout en peper en laat afkoelen.
  • 3 Bestrijk een grillpan met 2 eetlepels olie en gril hierin de visfilets in circa 5 minuten aan beide kanten gaar.
  • 4 Serveer de kabeljauw met de rabarbersalsa en bestrooi met de koriander.

bereidingstip

Lekker met een van onze groente bijgerechten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 290 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 20 gram
eiwit 24 gram
recalls | bekijk ze hier!