4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Gegrilde karbonade met rozemarijn en knoflook

Gegrilde karbonade met rozemarijn en knoflook

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 takjes rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

4 schouderkarbonades

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Maak rondom in de karbonades kleine sneetjes met de punt van een scherp mes.
  • 2 Steek de rozemarijn en knoflook in de sneetjes en bestrijk het vlees met olie. Bestrooi met grove zoutkorrels en grofgemalen peper.
  • 3 Leg het vlees op de barbecue op een stuk aluminiumfolie om verbranden van kruiden en knoflook te voorkomen. Rooster het vlees om en om gaar.
  • 4 Lekker met geroosterde puntpaprika’s of tomaten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 325 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 29 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté