4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Gegrilde pangafilet met appel-uienmarmelade

Gegrilde pangafilet met appel-uienmarmelade

ingrediënten


25 min
4 personen
theelepel gedroogde rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

eetlepel verse rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

1 mespunt kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

1 appel

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel bruine basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

3 rode uien

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel chilipoeder

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

600 gram diepvriespangafilets

dit product is niet beschikbaar

600 gram pangasiusfilets

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Dep de vis droog en bestrijk deze met 2 eetlepels olijfolie gemengd met chilipoeder, citroensap en peper.
  • 2 Verhit de rest van de olie voor de marmelade. Fruit de uien glazig. Voeg de suiker toe en laat die licht karameliseren.
  • 3 Schep de appelstukjes erdoor en gaar zachtjes 10 minuten. Schep kaneelpoeder, rozemarijn en en halve theelepel zout erdoor.
  • 4 Verhit een grillpan en rooster de visfilets 2-3 minuten per kant. Serveer deze met de appel-uienmarmelade ernaast.
  • 5 Lekker met aardappelpuree en broccoli of peultjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 275 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 10 gram
eiwit 28 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté