4 personen
gemiddeld
10 min.
bijgerecht
home recepten Gegrilde puntpaprika met oregano en knoflook

Gegrilde puntpaprika met oregano en knoflook

ingrediënten


10 min
4 personen
2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

theelepel gerookt paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

4 rode uien

dit product is niet beschikbaar

8 rode puntpaprika’s

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Was de gehalveerde paprika’s en leg ze met de bolle kant omhoog op de bakplaat. Leg de ui erbij.
  • 2 Meng de oregano met de knoflook, paprikapoeder en olie en lepel dit over de paprika’s. Maal naar smaak zeezout erover en rooster de paprika’s 15-20 minuten hoog in de oven.

bereidingstip

Dit recept smaakt lekker met aardappels uit de oven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 135 kcal
vet 5 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 3 gram