4 personen
gemiddeld
25 min.
bijgerecht
home recepten Gegrilde rodekool met yoghurtdressing

Gegrilde rodekool met yoghurtdressing

ingrediënten


25 min
4 personen
4 eetlepels yoghurt

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

mosterd
1 rodekool

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bestrijk de snijkanten van de rodekool met een dunne laag mosterd en 1 eetlepel olijfolie. Gril de kool op de barbecue of in een koekenpan aan alle kanten goudbruin.
  • 2 Klop voor de dressing de mosterd los met het citroensap, knoflook, olijfolie, zout en peper. Voeg de yoghurt toe en meng goed.
  • 3 Verwijder de harde kern van de rodekool en snijd de kool in plakken. Besprenkel met de dressing.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram