4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Gegrilde speklap met paprika

Gegrilde speklap met paprika

ingrediënten


25 min
4 personen
1 zak paprikamix
4 speklapjes

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels aioli

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram krieltjes met schil

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

barbecue

aluminium schaal

  • 1 Steek de barbecue aan. Meng in de aluminium schaal de krieltjes met 2 el aioli en bak op de barbecue in 20 min. goudgeel. Schep regelmatig om.
  • 2 Bestrooi intussen het vlees met het kruidensachet uit de verpakking. Gril op de barbecue in 15 min. gaar. Keer regelmatig.
  • 3 Snijd intussen de paprika’s in stukken en schep om met de rest van de aioli. Leg op de barbecue bij de speklappen en gril 8-10 min. Keer regelmatig.
  • 4 Serveer de krieltjes met de speklappen en paprika.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 711 kcal
vet 49 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 42 gram
eiwit 21 gram
Terugroepactie | Spar boerenmetworst