4 personen
eenvoudig
30 min.
bijgerecht
recepten Gegrilde zalm met gremolata

Gegrilde zalm met gremolata

ingrediënten


30 min
4 personen
4 zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenpapier

grillpan

  • 1 Meng de citroenrasp met de peterselie, knoflook en 3 eetlepels olie. Breng op smaak met zout en peper en houd deze gremolata apart.
  • 2 Spoel de zalmfilets onder koud water en dep goed droog met keukenpapier. Bestrooi rondom met zout en peper en een paar druppels citroensap.
  • 3 Verhit de grillpan en bestrijk de pan met olie. Gril de zalm om en om in een paar minuten bruin en net gaar. Serveer op warme borden en schep een lepel gremolata erop. Lekker met in de oven geroosterde wortels of tomaten en gebakken gnocchi.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 320 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 25 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté