4 personen
gemiddeld
30 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Gehaktballetjes met kruidensalsa

Gehaktballetjes met kruidensalsa

ingrediënten


30 min
4 personen
1 citroen

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kappertjes

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook
1 theelepel citroenrasp

dit product is niet beschikbaar

2 ansjovisfilets

dit product is niet beschikbaar

1 bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 bosje munt

dit product is niet beschikbaar

1 handje paneermeel
1 handje broodkruim

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook
1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden

dit product is niet beschikbaar

250 gram rundergehakt

dit product is niet beschikbaar

250 gram lamsgehakt

  • 1 Pureer de ingrediënten voor de salsa grof in een keukenmachine. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. Verdun eventueel met extra olie.
  • 2 Bak de balletjes in een voorverwarmde oven van 200ºC in circa 15 minuten gaar (of bak ze in een koekenpan). Serveer de gehaktballetjes warm of lauwwarm met de kruidensalsa.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Lay's Wokkels & Bugels