4 personen
gemiddeld
40 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Gehaktballetjes met spek en barbecuesaus

Gehaktballetjes met spek en barbecuesaus

ingrediënten


40 min
4 personen
4 eetlepels barbecuesaus

dit product is niet beschikbaar

12 plakjes ontbijtspek

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel oregano

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels paneermeel

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

20 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

350 gram rundergehakt

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kneed het rundergehakt met de Parmezaase kaas, ei, paneermeel, oregano, knoflook, zout en peper door elkaar. Vorm met vochtige handen 12 balletjes van het mengsel. Omwikkel de gehaktballetjes met het ontbijtspek.
  • 2 Gril de balletjes circa 20 minuten aan de zijkant van de barbecue, met een deksel erop zodat ze rustig garen. Bestrijk de balletjes met de barbecuesaus en gril ze circa 10 minuten rondom goudbruin.

wijnadvies

De druif carmenère is bezig aan een tweede leven in Chili. In de blend met cabernet sauvignon van Favoritos proef je bramen, bessen, paprika, chocolade en vanille. En laat dat nou heerlijk combineren bij de gehaktballetjes met spek en barbecuesaus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté