2 personen
hoofdgerecht
recepten Gehaktschotel met pasta en tomaat

Gehaktschotel met pasta en tomaat

ingrediënten


2 personen
50 gram geraspte kaas -pittig
200 gram trostomaten, gehalveerd
1 theelepel Provençaalse kruiden
250 gram half-om-half gehakt
2 eetlepels olie
150 gram pastaschelpjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 190°C.
  • 2 Breng een pan met water en zout aan de kook en kook de pastaschelpjes in ca. 8 minuten beetgaar.
  • 3 Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en rul het gehakt met de Provençaalse kruiden. Schep de trostomaten erbij en bak nog 1 minuut. Haal van het vuur.
  • 4 Schenk de pastaschelpjes af en schep met het gehakt en de helft van de kaas in een ingevette ovenschaal.
  • 5 Bestrooi met de rest van de kaas en schuif in de oven. Bak de schotel in ca. 15 minuten bruin.

nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip