4 personen
eenvoudig
25 min.
lunch, klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje
recepten Geitenkaas-spinazie sandwiches

Geitenkaas-spinazie sandwiches

ingrediënten


25 min
4 personen
12 cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

8 dadels

dit product is niet beschikbaar

40 gram veldsla

dit product is niet beschikbaar

40 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

125 gram feta

dit product is niet beschikbaar

125 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

150 gram olijventapenade

dit product is niet beschikbaar

150 gram tomatentapenade

dit product is niet beschikbaar

12 sneeën meergranenbrood

dit product is niet beschikbaar

12 sneeën maisbroden

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 satéprikkers

4 spiesen

uitsteekvormpje

  • 1 Steek met de uitsteekvorm of een glas 12 rondjes uit de sneetjes brood en besmeer met de tapenade. Verdeel over 8 broodrondjes geitenkaas, spinazie en dadels.
  • 2 Stapel 4 keer 2 belegde broodrondjes. Dek de stapeltjes af met de laatste broodrondjes met de besmeerde kant naar beneden. Rijg de tomaatjes aan de prikkers en steek daarmee de broodstapeltjes vast.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 450 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 41 gram
eiwit 16 gram
Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks