SPAR plaatst cookies voor verschillende doeleinden. Wij hebben de optimale keuze alvast voor je geselecteerd. Ga door op de website om de cookies te accepteren.
Lees meer of pas instellingen aan
1Schil de asperges grondig en snijd er de onderkant af. Leg de asperges plat in een pan en zet net onder met water. Voeg een goede snuf zout toe. Breng het water aan de kook, laat nog 4 minuten doorkoken en zet dan het vuur uit.
2Klop de eieren los met de slagroom en kruid met peper en zout. Snijd de helft van de ham in fijne reepjes en voeg samen met de helft van de peterselie toe aan het ei.
3Vet een anti-kleefpan in met een beetje roomboter, giet er ¼ van de eiermassa in en bak tot de bovenkant net gestold is. Draai om en bak nog kort de andere kant. Bak op deze manier 4 kleine omeletjes.
4Warm de 4 achtergehouden plakjes ham op in het kookvocht van de asperges.
5Dresseer de omelet op het bord, leg er 5 uitgelekte asperges op en vouw de omelet dubbel.
6Dresseer er de warme ham op en schep er een beetje zure room op. Bestrooi met de peterselie.
recalls
Maaltijdsalade pulled chicken, Spareribs BBQ 200 gram, Mini pistolets, Schoof duo baguette wit 300g, Baguettes wit duo / Pistolet meergranen / Pistolets wit, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, Mix voor Nasi & Bami Goreng en Mix voor Saté, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier