4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Gele curry met mango en garnalen

Gele curry met mango en garnalen

ingrediënten


30 min
4 personen
1 handje taugé
2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels koriander

dit product is niet beschikbaar

150 gram mango's

dit product is niet beschikbaar

limoen

dit product is niet beschikbaar

200 gram garnalen

dit product is niet beschikbaar

200 gram peultjes

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter kippenbouillon

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

1 doosje gele currypasta

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

300 gram rijst

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de rijst. Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak hierin de ui en currypasta circa 2 minuten.
  • 2 Voeg de kokosmelk en bouillon toe, roer door en laat circa 5 minuten pruttelen. Voeg de peultjes en garnalen toe en laat nog 5 minuten pruttelen.
  • 3 Voeg limoenrasp, -sap en de mango toe. Bestrooi de curry met de koriander, bosui en taugé. Serveer met de rijst.

bereidingstip

Gebruik kerriepoeder in plaats van currypasta.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 570 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 73 gram
eiwit 20 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté