2 personen
tussendoortje, ontbijt

gele mango-kokos smoothie

terug naar recept
recepten gele mango-kokos smoothie

gele mango-kokos smoothie

ingrediënten


2 personen
1 scheutje sinaasappelsap
200 milliliter plantaardige kokos yoghurt
1 halve theelepel kaneel
1 kleine winterwortel
1 middelgrote sinaasappel
200 gram diepvries mango of één verse mango

  • 1 Voorbereiden: snijd de mango in blokjes. Pel de sinaasappel en snijd in stukjes. Rasp de winterwortel. Doe het fruit met de kaneel in het bakje en sluit en seal het bakje. Bewaar tot vijf dagen in de koelkast of tot vijf weken in de vriezer.
  • 2 Doe de inhoud van het bakje in de kom van de blender, voeg de yoghurt toe.
  • 3 Draai in de blender tot een gladde smoothie.

bereidingstip

Bereid de smoothies in het weekend voor. Dan hoef je de ingrediënten alleen nog maar te blenden als je minder tijd hebt. Bereid ook meteen andere recepten voor, zoals https://www.spar.nl/recepten/rood-fruit-smoothie-5801/ of https://www.spar.nl/recepten/groene-spinazie-appel-smoothie-5796/, zodat je voor heel de week je ontbijt klaar hebt liggen.