4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
recepten Gele paprikagazpacho met kaascrostini

Gele paprikagazpacho met kaascrostini

ingrediënten


20 min
4 personen
bieslook
theelepel komijnpoeder (djinten)
theelepel kurkuma
1 ui

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram gele paprika
40 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter olijfolie
250 gram stokbroden

  • 1 Verwarm de oven voor op 170ºC. Week 100 gram stokbrood in 150 ml olijfolie en de azijn en laat 10 minuten staan.
  • 2 Snijd intussen de rest van het brood in sneetjes en meng met de rest van de olijfolie en 1 teentje knoflook. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en rooster de crostini circa 8 minuten in de oven.
  • 3 Pureer het broodmengsel met de paprika’s, ui, overige knoflook en specerijen tot een gladde soep. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de soep met ringetjes bieslook en serveer met de kaascrostini.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 715 kcal
vet 54 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 42 gram
eiwit 12 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier