8 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Gemarineerde kipdrumsticks met kerrie-kaasdip

Gemarineerde kipdrumsticks met kerrie-kaasdip

ingrediënten


30 min
8 personen
2 eetlepels bieslook

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter karnemelk

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels kerrie

dit product is niet beschikbaar

1 beker crème fraîche
100 gram witte kaas

dit product is niet beschikbaar

8 kipdrumsticks

benodigdheden

barbecue

grillpan

staafmixer

  • 1 Steek de barbecue aan. Snijd elke drumstick een paar keer in. Rooster de drumsticks in ca. 25 min. gaar op het rooster of in een grillpan. Keer regelmatig.
  • 2 Maak intussen de kaasdip. Meng de kaas, crème fraîche, kerrie, karnemelk en 1 eetl. bieslook. Pureer met de staafmixer en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Bestrooi de drumsticks met de rest van bieslook en serveer met de kaasdip.

bereidingstip

Houd je van pittig? Voeg wat chilivlokken toe aan de kaasdip.. De dip kun je tot 2 dagen van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 206 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 20 gram