gemiddeld
25 min.
bijgerecht
home recepten Gember-appelchutney

Gember-appelchutney

ingrediënten


online bestellen niet mogelijk

25 min
kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel suiker

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gemberwortel

dit product is niet beschikbaar

olie

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

dit product is niet beschikbaar

dit product is niet beschikbaar

dit product is niet beschikbaar

2 appels

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

schone jampot

  • 1 Stoof de uien met de appel al omscheppend 5 minuten in een beetje olie. Voeg de gemberwortel, wittewijnazijn, suiker en een flinke snuf kerriepoeder toe en laat 10 minuten sudderen op een lage stand.
  • 2 Schep in een brandschoon potje en laat afkoelen. Lekker bij kaas, kip of vleeswaren.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram