gemiddeld
25 min.
bijgerecht
recepten Gember-appelchutney

Gember-appelchutney

ingrediënten


25 min
kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel suiker

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gemberwortel

dit product is niet beschikbaar

olie

dit product is niet beschikbaar

2 appels

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

schone jampot

  • 1 Stoof de uien met de appel al omscheppend 5 minuten in een beetje olie. Voeg de gemberwortel, wittewijnazijn, suiker en een flinke snuf kerriepoeder toe en laat 10 minuten sudderen op een lage stand.
  • 2 Schep in een brandschoon potje en laat afkoelen. Lekker bij kaas, kip of vleeswaren.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté