eenvoudig
25 min.
lunch, tussendoortje
recepten Geodriehoek-pizza's

Geodriehoek-pizza's

ingrediënten


25 min
1 eetlepel rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes salami

dit product is niet beschikbaar

50 gram kaas

dit product is niet beschikbaar

1 blikje tomatenpuree

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes bladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Snijd de plakken bladerdeeg diagonaal doormidden. Prik met een vork gaatjes in het deeg en leg de driehoekjes op de bakplaat.
  • 3 Besmeer de driehoekjes met wat tomatenpuree en verdeel er de geraspte kaas, salami en rozemarijn over.
  • 4 Bak de driehoekjes in ongeveer 15 minuten goudbruin in de oven.

bereidingstip

De geodriekhoekjes doen denken aan de pizza die op straat in Rome ‘al taglio’ (per snee) wordt verkocht. Romeinen zijn dol op dit tussendoortje en eten de pizza met hun handen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 125 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 4 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté