blender
staafmixer
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
blender
staafmixer
bereiden
bereidingstip
Gebruik zo vers mogelijke eieren, hierbij zit de dooier nog netjes en stevig in het midden. Een scheutje azijn in het water laat het eiwit beter stollen, gebruik geen zout.. Houd het water tegen de kook aan, maar laat niet te hard koken.. Maak een draaikolkje in het water zodat het ei niet meteen naar de bodem van de pan zakt voordat het eiwit kan stollen.. Schep het ei voorzichtig uit de pan met een schuimspaan en laat uitlekken.
wijnadvies
Kies bij dit recept voor de rijke en romige J. Meyer Pinot Blanc. Deze combineert ook perfect met de boterige saus, gerookte zalm en rivierkreeftjes.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 845 kcal |
vet | 73 gram |
verzadigd vet | 33 gram |
koolhydraten | 15 gram |
eiwit | 33 gram |
WEB01-SPAR-PU